Regulament
inscriere concursuri 2015

Organizatorul concursurilor
Concursurile sunt organizate de SC Anuntul Telefonic SRL, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub nr.:J40/5191/1991

Perioada de desfasurare a concursurilor
Concursurile au loc in fiecare luna calendaristica, acordandu-se un premiu diferit in fiecare luna.

Desfasurarea concursurilor
• Concursurile sunt organizate pe site-ul m.ghidul-nuntii.ro si sunt promovate via www.facebook.com/GhidulNuntii sau prin alti parteneri media.
• Primul pas pentru a participa la concursuri este de a completa formularul de inscriere de pe www.ghidul-nuntii.ro, fiind obligatorii urmatoarele campuri: nume si prenume mireasa, nume si prenume mire, data nasterii mireasa, data nasterii mire, data nuntii, judet, localitate, telefon, email, raspunsuruile la cele trei intrebari, acceptarea regulamentului de inscriere. Pentru campurile de telefon si email avem in vedere unicitatea acestora si exista notificari clare in acest sens.
• Al doilea pas este de a valida adresa de email folosita pe formular, in sensul in care doar adresele de email validate vor fi acceptate pentru a participa la extragerea castigatorilor.
• Dupa bifarea celor doi pasi de mai sus, ultima conditie ca participarea la concursuri sa fie valida este ca data nuntii sa fie ulterioara datei la care se extrag castigatorii.
• Odata inscrisi la concurs veti participa la toate concursurile organizate pe site pana la data nuntii voastre, asadar nu trebuie sa va inscrieti de mai multe ori.
• Extragerea castigatorilor se face in prima zi lucratoare a lunii urmatoare desfasurarii unui concurs (Ex.: pentru luna decembrie 2015, extragerea va avea loc pe data de 02 ianuarie 2016).
• Pentru a se intra in posesia premiului, castigatorul se poate prezenta pana la sfarsitul lunii in care are loc extragerea la sediul redactiei Anuntul Telefonic din Bd. Carol I nr. 35, sector 2, Bucuresti, Romania (in orice zi lucratoare in intervalul orar 12:00 - 19:00). Organizatorul concursului va preda voucher-ul aferent premiului persoanei fizice care este desemnata castigatoare pe baza unui proces verbal de predare-primire.
• Daca in termen de 30 de zile lucratoare de la data publicarii anuntului privind castigatorul, acesta nu a putut fi contactat telefonic si, desi a fost notificat prin email, nu ia legatura cu organizatorul, premiul se retrage. Indiferent de situatie nu se va oferi contravaloarea in bani a premiului. Castigatorii nu vor putea solicita acordarea altor beneficii in locul premiului oferit si nu vor putea solicita modificarea parametrilor / modului de acordare a acestuia.
• Angajatii organizatorilor concursului, precum si rudele de gradul I ale acestora nu pot participa la aceste concursuri.

Alte prevederi
• Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Anuntul Telefonic fiind operator de date cu caracter personal 9188/2008 inregistrat la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / castigatorului prezentului concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
• Participantii la concurs in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art.15).
• Castigatorul acestui concurs va fi de acord ca identitatea lui (nume, fotografie) sa fie facuta publica si sa fie folosita de organizator in diferite materiale tiparite, audio sau video.
• Participantii la concurs accepta ca o fotografie sa fie postata pe pagina de Facebook si ca se va crea automat un album ce va contine imaginea cu inscrierea la concurs. Acestea pot fi oricand ascunse sau sterse.
• Prin participarea la aceste concursuri si validarea adresei de email utilizatorii isi dau acordul de a primi materiale publicitare din domeniul nuntii. In fiecare email publicitar primit este disponibila functia de dezabonare.
• Prin inscrierea la acest concurs, participantii accepta prevederile prezentului regulament de concurs.
• Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la concurs@anuntul.ro

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.