Cursuri de dans pentru nunta ta

Oferit de Baletul Iuno Dance
Contact: 0731033697 / 0212109399

SpecificaĊ£ii

Categoria Cursuri de dans pentru miri, Cursuri de dans pentru adulti
Cursuri de dansuri populare Alte dansuri, Hora, Sarba, Brasoveanca
Cursuri de dansuri latino Bachata, Cha cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa, Merengue
Cursuri de dansuri standard Slow fox, Vals lent, Vals vienez, Tango, Quick step
Cursuri de street dance Street dance
Cursuri de balet Balet clasic

Descriere

VALSUL MIRILOR

Se apropie unul dintre cele mai importante momente din viata ta si apare o idee: valsul mirilor!
Traditia spune ca dansul de deschidere al oricarei nunti este valsul vienez, astfel ca, dupa primirea invitatilor, mirii deschid oficial evenimentul in pasi de vals.
Primul vostru dans este un moment special de bucurie si sarbatoare ce va ramane o amintire draga pentru tot restul vietii, fiind primul dans al vostru ca si proaspat casatoriti.
Este un moment in care sunteti in centrul atentiei, momentul in care sunteti adevaratii artisti din filmul nuntii voastre si va trebui sa va ridicati la inaltimea asteptarilor tuturor celor din jur.
Impreuna cu noi veti invata tehnica celor mai simplii pasi de vals, pozitia de dans corecta, caracterul valsului vienez, sincronizarea in pereche si miscarea la unison... si bineinteles o coregrafie pe melodia preferata.
In cazul in care nu aveti o melodie anume preferata, va vom oferi consultanta gratuita la sediul nostru.
Experienta ne-a aratat ca in general, 4-5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia.
Ceea ce ramane constant este scopul nostru comun, acela de a va invata sa dansati in cel mai scurt timp, intr-o atmosfera degajata si intr-o sala care va este in totalitate pusa la dispozitie, cu o echipa de profesionisti atenti si implicati.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.