550 LEI

DANSUL MIRILOR Clasic

Oferit de Joie de Vivre
Contact: 0726378713

Specificaţii

Categoria Cursuri de dans pentru miri
Cursuri de dansuri populare Alte dansuri, Alunelul, Hora, Sarba, Brasoveanca, Calusul, Ciuleandra, Geamparalele, Invartita
Cursuri de dansuri latino Bachata, Cha cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa, Merengue
Cursuri de dansuri standard Slow fox, Vals lent, Vals vienez, Tango, Quick step

Descriere

Dansul Mirilor Clasic (6 sedinte particulare + consultanta)

Valsul mirilor este unul dintre momentele memorabile ale unei nunti. Fie ca alegerea primului dans se indreapta spre elegantul vals vienez sau spre un tango pasional, dansul mirilor trebuie sa reflecte din plin personalitatea voastra.

Cu siguranta doriti sa va surprindeti invitatii cu o coregrafie speciala, care sa emotioneze si sa impresioneze in acelasi timp. Scoala de dans Joie de Vivre va pune la dispozitie sali de dans elegante si instructori cu experienta pentru ca primul dans al nuntii voastre sa ramana de neuitat.

Chiar daca nu ati urmat pana acum cursuri de dans, din experienta noastra, 6 sedinte particulare vor fi suficiente pentru a va deprinde cu pasii de baza ai stilului ales si de a dansa cu naturalete o coregrafie simpla. Daca totusi va doriti un dans cu o coregrafie complexa sau un colaj pe 2 sau 3 melodii, atunci vor fi necesare in jur de 10 sedinte de dans pentru ca dansul vostru sa fie asa cum va doriti.

Pretul pachetelor include si: o sedinta de consultanta, filmarea coregrafiei si indicatiilor instructorului, CD Audio cu o selectie de melodii pentru dansul mirilor, prelucrarea melodiei pentru dansul mirilor (taiere, modificare tempo, realizare colaj etc.), posibilitatea de a efectua ultima sedinta de dans la locatia de desfasurare a nuntii
Orar de programare cursuri: luni-duminica 08.00 – 23.30 (in functie de disponibilitatea voastra si a salilor de dans)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.