100 LEI

Cursuri de dans pentru copii

Oferit de Joie de Vivre
Contact: 0726378713

SpecificaĊ£ii

Categoria Cursuri de dans pentru copii
Cursuri de dansuri latino Bachata, Cha cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa, Merengue
Cursuri de dansuri standard Slow fox, Vals lent, Vals vienez, Tango, Quick step

Descriere

Recunoasterea muzicii, deprinderea corecta a pasilor de baza si a caracteristicilor dansurilor studiate, precum si stimularea spiritului de competitie sunt principalele obiective la cursurile de dans pentru copii.

Grupa juniorilor este structurata pe 3 niveluri de pregatire: incepatori, avansati, performanta. Sedintele au o durata de 60 de minute, accentul fiind pus pe cresterea rezistentei fizice, deprinderea corecta a figurilor impuse din stilurile de dans invatate si recunoasterea diferitor ritmuri.

Daca pentru incepatori familiarizarea cu cele mai usoare stiluri latino si standard si deprinderea pasilor de baza din aceste stiluri este principalul obiectiv, la grupele de avansati pe langa adaugarea de noi stiluri, se vor invata si figurile impuse in competitiile de dans sportiv in vederea accederii la urmatorul nivel, cel de performanta. Accederea in grupa de performanta se face pe baza unei selectii.

Pentru a putea face pasul catre grupa de avansati este necesara frecventarea timp de minim 3 luni a cursurilor de dans pentru copii.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.