2.700 EUR

Formatia WOW Band

Oferit de WOW Evenimente
Contact: 0769630501

Specificaţii

Categorie Formatii cover, Formatii, Band

Descriere

Formația WOW Band va poate prezenta, cu ajutorul muzicienilor profesioniști pe care ii are in componența, momente muzicale speciale pentru evenimentul dumneavoastra:

(nunta, botez, aniversari, petreceri private, evenimente speciale, petreceri corporate sau lansari).

Membrii formației sunt special selectați pentru evenimentul dumneavoastra, Formația WOW Band avand in componența sa soliști și instrumentiști de mare valoare.

Absolenți ai Liceului de muzica, Universitații Naționale de muzica și Școlii de Arta din București, membrii Formației WOW Band au o experiența vasta in acest domeniu.

Cu Formația WOW Band va puteți bucura, la petrecerea dumneavoastra, de un repertoriu vast incepand de la muzica ambientala, cafe concert, muzica ușoara romaneasca și internaționala, cover-uri romanești și internaționale, pana la autenticul folclor.

Formația WOW Band va ofera un show complex si calitativ, buna dispoziție, muzica de calitate și va garanteaza un eveniment WOW.


Pentru mai multe detalii contactati-ne :

https://www.facebook.com/FormatiaWOWBand
http://www.wowband.ro
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.