Acest produs nu este afisat pe site.

800 LEI

Trash the Dress

Oferit de Nunti De Vis
Contact: 0768380333 / 0785565591

Descriere

Trash the Dress
-sedinta foto realizata dupa nunta in diferite locatii,se livreza intre 200 si 400 fotografii,durata sedintei intre 2 si 5 ore.

"Ce este de fapt "Trash the Dress"? Este vorba de un concept nou in Romania, care functioneaza foarte bine in strainatate. Este vorba despre o sedinta foto-video nonconformista care iese din tiparul "tabloului de nunta" si care te face sa exprimi involuntar acel WOW la vederea fotografiilor realizate.

Noi promovam galeria fotografica realizata dupa nunti, "Trash the Dress" - oferind o sedinta foto in care miresele si mirii, eliberati de emotiile zilei de nunta, isi pot permite sa fie liberi si spontani in fata aparatului de fotografiat si a camerelor de luat vederi. Miresele de pretutindeni spun ca aceasta sesiune foto-video prelungeste si amplifica sentimentele placute de a imbraca o rochie de mireasa. Ce bucurie! - sa iti crea o serie de amintiri cu astfel de imagini si un album foto de colectie doar cu asemenea fotografii deosebite!

-daca sedinta foto Trash the Dress este primita bonus la semnara unui contract foto video, trebuie realizata in maxim 3 saptamani dupa eveniment, se realizeaza in zona Bucuresti, dureaza intre o ora si 3 ore, si se livreaza intre 100 si 150 fotografii. Se achita doar contravaloarea transportului pana la locatia respectiva. Daca mirii doresc ca sedinta sa aiba loc in alta locatie ex: mare sau munte atunci sedinta foto Trash the Dress costa 250 lei si se achita si contravaloarea transportului pana la locatia respectiva calculat la un consum de 10 litri la 100km. Cazarea se asigura dar pentru deplasarile mai mari de 300km. Biletele de intrare la locatiile unde se fac fotografiile sunt suportate de miri.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.