67 EUR

Sala Tiffany

Oferit de Magic Place Events
Contact: 0733 912 005

Specificaţii

Categoria Ballroom-uri, Restaurante
Capacitate 100 - 150 locuri
Ocazie Nunta, Botez, Cununie civila, Baluri & banchete, Aniversare, Conferinte
Facilitati Flexibilitate in alegerea meniului
Specific Romanesc, International
Ambient Boem
Taxe Fara taxe suplimentare, Taxa sala inclusa

Descriere

Sala Tiffany, decorata in stil boem elegant, care recreaza stilul sofisticat al anilor ’60, poate pune in valoare cel mai frumos moment din viata transformand fiecare eveniment intr-un scenariu cu happy end. Cu o suprafata de 300 mp si o capacitate de pana la 130 de persoane, sala Tiffany poate fi cadrul intim in care veti sarbatori acele ocazii speciale pe care sa vi le amintiti cu drag, de fiecare data.

Receptia cu lounge unde se poate organiza primirea oaspetilor, foyer-ul de la etaj, terasele pentru cocktail-uri, cele doua baruri moderne, multifunctionale si sofisticate creaza ambientul perfect pentru orice invitat.

Magic Place – locatia ideala pentru receptii intime cat si pentru ceremonii fastuoase, este special conceput pentru a pune la dispozitia clientilor o gama completa de servicii speciale in organizarea acestor evenimente printre care mentionam: parcare subterana, camera miresei, garderoba, sistem de sonorizare si lumini ambientale, aranjamente complete pentru sala, decoratiuni florale.


La Magic Place, o echipa dedicata de specialisti, este mereu pregatita sa vina in intampinarea cerintelor dumneavoastra si sa organizeze de o maniera impecabila pana in cele mai mic detaliu, evenimentele speciale din viata dumneavoastra.m

BECAUSE WE DO MAGIC!
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.