Cortul Vivolis

Oferit de Vivolis Events
Contact: 0756034134

Specificaţii

Categoria Restaurante, Cort, Terase
Capacitate 250 - 300 locuri
Ocazie Nunta, Botez, Cununie civila, Baluri & banchete, Conferinte
Specific Romanesc, International

Descriere

Cortul Vivolis va permite sa dati viata unor evenimente de pana la 300 de persoane. Stilul modern in care a fost proiectat cortul, prevazut cu un deck din lemn, pereti din sticla pe doua dintre laturi care, in sezonul cald, se pot deschide spre o terasa spatioasa, perfecta pentru primirea invitatilor, precum si interiorul luminat de candelabre ii va impresiona chiar si pe cei mai exigenti oaspeti. Interiorul cortului este decorat intr-un ton deschis astfel incat sa va permita accesorizarea lui pentru orice tematica si cu orice culoare.
Mai mult decat atat, vasta gradina din fata cortului, situata de-o parte si de alta a deck-ului de lemn, va ofera posibilitatea organizarii ceremoniilor religioase in aer liber.

Ne dorim ca nunta voastra sa fie cu adevarat memorabila si de aceea, la cerere, va putem oferi si acele mici detalii care vor transforma seara intr-una de neuitat: lemonade bar, beer bar, barbeque, pachet foto/video, muzica si dans de intampinare, DJ și sonorizare, show barman, artificii, cabina foto la minut, spectacole dedicate copiilor, inchirieri masini, valet la parcare, hostess.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.