550 LEI

Workshop Karin Events

Oferit de Karin Events
Contact: 07336477777

Descriere

Daca iti organizezi singura nunta, vino la un workshop intensiv, de o zi intreaga, in cadrul caruia vei invata tot ce ai nevoie ca sa iti organizezi cu succes nunta: care sunt pasii care trebuie facuti, cand si cum trebuie facuti astfel incat sa eviti problemele si neplacerile. Vei invata lucruri la care nici nu te-ai gandit de la singurul wedding planner certificat international din Romania si vei avea ocazia sa discuti cu ea si sa ii pui intrebari.

Ce vei invata:
- Sa alegi ce tip de nunta vrei sa ai si cum sa arate
- Cum sa iti stabilesti bugetul si sa fii mereu in controlul lui
- Cum sa iti faci un timeline corect a lucrurilor pe care le ai de facut pana la nunta
- La ce sa fii atent in contractele cu furnizorii si ce clauze sa ceri pentru fiecare dintre ei
- Cum sa alegi locatia
- Cum sa alegi biserica
- Cum sa alegi formatia, fotograful si videograful
- Cum sa dezvolti tema nuntii si cum sa decizi ce lucruri vrei sa ai la nunta ta
- Cum sa alegi florile si decoratiuni
- Cum sa alegi meniul, tortul si candybar-ul sau alte bar-uri speciale
- Cum sa alegi invitatiile si papetaria perfecte
- Cum sa alegi verighete
- Cum sa faci checklist-ul pentru saptamana de inainte de nunta si ce trebuie sa contina
- Cum sa faci eficient aranjamentul invitatilor la mese
- Cum sa delegi ziua nuntii
- Cum sa faci timeline-ul zilei
Si multe altele, in 8 ore de training intensiv, in care vei primi informatii clar structurate si verificate.

Pretul workshop-ului este de 550 lei, iar daca vrei sa vii insotita (de sot, nasa sau de o domnisoara de onoare), pretul pentru insotitor este de 275 lei (redus cu 50%).

Aceste preturi includ si doua coffee break-uri pe parcursul zilei, diploma de participare si ca handout, cele mai importante tool-uri pe care eu le folosesc in organizarea unei nunti: template de buget care se updateaza automat si iti arata mereu daca si cu cat esti in pierdere, sistem de aranjare a invitatilor la mese + kit-ul de organizare a zilei nuntii (in valoare de 300 lei).

Pentru ca am incredere ca acest workshop este tot ceea ce ai nevoie ca sa iti poti organiza singura nunta asa cum o face un profesionist, iti ofer garantia satisfactiei. Daca nu esti multumita de informatiile primite, primesti banii inapoi, fara nici o alta conditie. Vreau doar sa stiu ce nu ti-a placut, astfel incat sa pot corecta pe viitor. O numesc garantia 200% pentru ca, pe langa banii primiti inapoi, poti pastra si materialele suport ale cursului. Practic, investesti 120 euro, mai putin de 1% din suma investita intr-o nunta in medie, ca sa iti poti organiza nunta asa cum ar face-o un profesionist (pentru o suma de cel putin 20 de ori mai mare), fara nici un risc.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.