COAFURI MIREASA - PRETURI SI MODELE

 

   Indiferent ca vorbim de par scurt, mediu sau lung, exista numeroase optiuni de coafuri potrivite look-ului de mireasa! Alegerea finala pentru nunta poate fi dificila, insa trebuie facuta cu grija: coafura trebuie sa fie in armonie cu restul look-ului (modelul rochiei, tipul de voal, machiajul, accesoriile), sa te avantajeze din toate punctele de vedere si, nu in ultimul rand, sa te reprezinte!

 

  Optiuni sunt pentru toata lumea! Impletiturile de toate felurile sunt foarte populare in ultima vreme, fiind ideale chiar si pentru parul scurt-spre-mediu (cu impletituri mai mici intr-o parte). Pentru parul lung insa, cocul ramane o alegere eleganta, clasica, si care nu pare ca se va demoda niciodata! Iar o coada de cal poate fi o alegere simpla, dar cocheta si usor de accesorizat!

   

  Desigur, parul poate fi aranjat intr-un mod deosebit si daca iti doresti sa il lasi liber. Buclele, fie ele lejere sau tip permanent, sunt potrivite atat pentru look-uri cuminti, romantice, cat si pentru look-uri indraznete, snezuale. De partea cealalta, daca ai de obicei parul ondulat, poti opta pentru un par indreptat, accesorizat potrivit intregului look! Accesoriile atent alese vor scoate din anonimat un astfel de look, cu parul lasat liber!

 

 In cazul in care doresti sa asiguri coafarea parului si pentru membrii apropiati de familie, domnisoarele de onoare sau nasa, intereseaza-te de un pachet special! Fie la un salon de coafor sau acasa la tine, ele pot fi realizate daca stabilesti detaliile necesare din timp!

 

  Alege salonul care sa iti asigure coafura de vis in ziua nuntii! Optiunile disponibile pe Ghidul Nuntii asigura o calitate excelenta la cele mai bune preturi! Si, desigur, lasa-te inspirata de modelele si pozele de prezentare pentru a face alegerea perfecta pentru look-ul tau!

 
(TVA inclus)
440 LEI
55 LEI
80 LEI
Oferit de Karma Shine
35 LEI
60 LEI
Oferit de Karma Shine
65 LEI
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.