CUPCAKES NUNTA - PRETURI SI MODELE

 

Deserturile sunt binevenite la orice nunta, fiind o gustare dulce si colorata intre mesele incarcate de preparate delicioase si pregatind invitatii pentru tort! Alege un desert modern si delicios, pe placul tuturor: cupcakes!

 

Aromele variate ale cupcakes-urilor le fac potrivite pentru toate gusturile: ele pot fi cu ciocolata alba sau cu lapte, vanilie, fructe, sau in diverse combinatii ale acestora. In plus, numeroasele posibilitati de creme cu care sa fie decorate aceste cupcakes transforma acest desert intr-o delicatesa cu moduri infinite de prezentare si combinare de arome.

 

Poti pune o farfurie sau doua de cupcakes colorate la fiecare masa, sau poti amplasa o masa separata la receptie sau in salon, de unde fiecare invitat sa se serveasca dupa bunul plac. Apoi, ramane doar sa alegi aromele si modelele dorite la cele mai bune preturi, cu ajutorul ghidului nostru!

 
(TVA inclus)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.