MANUSI MIREASA - PRETURI SI MODELE

manusi mireasa preturi

 

Manusile sunt un accesoriu cu o istorie destul de indelungata. Doamnele de vita nobila din secolul XVIII isi accesorizau tinuta zilnica cu manusi, invaluindu-se astfel intr-un aer misterios si elegant. 

 

Avem o traditie interesanta ce provine tocmai din indepartata Grecie Antica, legata de manusile de mireasa. Se spune ca in miresele din acea vreme puneau un cub de zahar in manusi pentru a avea un mariaj "dulce" si lipsit de necazuri sau probleme.

 

In sine manusile sunt un accesoriu elegant, cu atat mai mult manusile de mireasa care, prin excelenta, sugereaza gradul de formalitate al rochiei tale. Manusile de mireasa din dantela sau saten merg purtate in combinatie cu o rochie ampla cu trena, iar manusile fara degete sau din plasa se potrivesc de minune daca ti-ai ales o rochita de mireasa scurtmanusi mireasa din dantelaa. 

 

Lungimea manusilor reflecta gradul de formalitate al nuntii, dar tot timpul trebuie sa avem in vedere faptul ca manusile accesorizeaza tinuta, astfel ele nu trebuie sa faca nota discordanta cu rochia. Textura si stilul manusilor trebuie sa se potriveasca cu textura, stilul, dantela si lungimea rochiei de mireasa.

 

In colectia noastra vei gasi manusi de mireasa din dantela, tull, de divese lungimi care vor conferi tinutei tale o nota distinsa si eleganta la cele mai mici preturi.

 

 
(TVA inclus)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.