PANTOFI DE MIREASA - PRETURI SI MODELE

 

Pantofi de mireasa CenusereasaAvand o istorie incantatoare si fiind un subiect indus prin povestile copilariei, simbolizand iubirea neconditionata, pantofii de mireasa, alaturi de voal continua sa influenteze decizia fetelor referitoare la ce vor purta in ziua nuntii. 

 

Cenusareasa, una din cele mai cunoscute mirese, printesa s-a casatorit cu printul ei purtand pantofi sclipitori din sticla.

Pantofii de mireasa ai Cenusaresei reprezinta si astazi un etalon pentru designeri, acestia fiind inspirati de ideea elegantei obtinuta prin simplitate.

 

Caterina de Medici, regina si apoi regenta a Frantei, una dintre primele mirese din istorie care a purtat spre altar pantofi cu tocuri inalte, a dat nastere trendului care continua si azi. Pentru eveniment, Caterina a incredintat unui artizan florentin o sarcina unica si ciudata la acea vreme, si anume de a-i realiza o pereche diferita de pantofi. El a indepartat populara talpa din lemn si a inclocuit-o cu un toc captusit de de 10 cm, primul de acest fel si parinte al tocului modern.

 

Regina Victoria care s-a casatorit in 1840 cu varul ei primar, Prințul Albert de Saxa-Coburg și Gotha, a inspirat milioane de viitoare mirese prin alegerea unei rochiii de mireasa alba si a unor pantofi creati de Cundry & Sons asortati rochitei.

 

Printesa Diana a ales sa poarte spre altar pantofi fara toc ( pentru a nu fi mai inalta decat Printul Charles ) , din matase de culoarea fildesului, cu initialele C si D incastrate intr-o inima de nestemate. pantofi mireasa

 

Nu exista o regula generala, miresele moderne pasesc drumul spre fericire pantofi de toate tipurile: cu tocuri inalte, joase, pumps, sandale, balerini, si chiar cu papuci stralucitori. Cel mai important este sa faci un compromis intre aspect si confort, ziua nuntii este lunga si trebuie sa te simti bine.

 

Colectia de pantofi de mireasa pe care o gasesti pe ghidul tau de nunta include o gama variata si ofera posibilitatea de informare si achizitiie la cele mai bune preturi, viitoarelor mirese.

 
(TVA inclus)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.