PIEPTENE PAR MIREASA - PRETURI SI MODELE

 

pieptene par mireasa - preturi , modelePieptenele de par este un accesoriu pe care femeile l-au folosit din timpuri stravechi! Au fost printre accesoriile de par preferate ale femeilor din diverse culturi, fiind o modalitate sigura de a prinde parul si, in acelasi timp, un accesoriu care sa aduca un plus de culoare sau eleganta tinutei.

Chiar daca in viata de zi cu zi nu este o alegere populara, poate fi accesoriul perfect pentru o mireasa care s-a decis sa-si prinda parul in coc! Avantajele se aplica perfect in cazul lor: pieptenele de par poate fi un accesoriu practic, dar si elegant!

Modelele sunt diverse: poti alege un pieptene de par cu aplicatii de cristale, de margele, de pietre pretioase, in forma de frunze, flori, pene, pasari. Cerceteaza catalogul nostru de pieptene de par pentru a alege modelul preferat la preturi speciale.

 
(TVA inclus)
870 LEI
490 LEI
730 LEI
920 LEI
450 LEI
Oferit de Pronovias
400 LEI
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.