CAIETE DE IMPRESII - PRETURI SI MODELE

 

Amintirile de la nunta vor fi cele mai placute, indiferent de forma aceasta! Și daca majoritatea opteaza pentru fotografii sau filmari, exista și o a treia opțiune: caietul de impresii.

Acesta este inclus la nunți de sute de ani, chiar daca rolul inițial era altul. În trecut, acesta era asemenea unui registru, unde invitații la nunta semnau la finalul ceremoniei, având rolul de martori. Astfel, caietul semna drept dovada a casatoriei.

În prezent, mirii au nevoie de doi martori doar la cununia civila. Astfel, rolul caietului de impresii este cu totul altul. El va deveni un caiet de amintiri deosebit, unde invitații își aștern gânduri bune, urari și impresii pentru cei doi proaspat casatoriți.

 

Daca v-ați decis sa includeți un caiet de impresii la nunta voastra, trebuie sa acordați un pic de atenție și organizarii. Ideal este sa asigurați un spațiu micuț pentru invitați, separat de sala mare (recomandarea ar fi la recepție). Puteți fi creativi, incluzând și o camera tip Polaroid, de care invitații sa se foloseasca pentru a umple caietul nu doar cu gânduri, ci și cu poze.

 

Ghidul Nunții îți prezinta modele deosebite și elegante de caiete de impresii la preturi speciale , din care unul sigur va fi perfect pentru nunta ta!

 
(TVA inclus)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.