COLIERE MIREASA - PRETURI SI MODELE

 

coliere mireasa preturi si modele

  Un colier care sa imbrace cu stil gatul este alegerea ideala pentru miresele care vor purta un model de rochie cu decolteu. Pe langa eleganta pe care o confera, colierul este un accesoriu practic – acesta poate pune in valoare gatul lung, poate scoate in evidenta bustul sau le poate ajuta pe miresele mignone sa para mai inalte.

 

  Asemenea tuturor bijuteriilor, colierele atrag prin varietatea de modele si culori. Modelele clasice din aur sau argint, cu diamante sau cristale, emana eleganta si bun gust, in vreme ce pietrele colorate pot conferi un plus de energie, senzualitate sau bucurie, in functie de alegere. Bineinteles, colierul trebuie ales si pe baza pandantivului, care trebuie sa se potriveasca look-ului miresei, personalitatii acesteia si, de ce nu, mesajului pe care ea vrea sa il transmita.

 

   Nu in ultimul rand, trebuie sa optezi pentru un model care sa te avantajeze sau sa ascunda anumite „defecte”. Un colier scurt va atrage atentia asupra gatului lung, in vreme ce un colier lung va scoate in evidenta bustul. In plus, colierele lungi mai au un avantaj: ele pot  crea un efect de lungire al corpului, ajutand miresele mignone sa para mai inalte.

 

  Pe Ghidul Nuntii vei gasi modele variate de coliere la preturi promotionale ideale pentru toate miresele! Alege colierul care se potriveste stilului tau si lasa-l sa-ti spuna povestea si sa-ti confere stralucire si frumusete!

 
(TVA inclus)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.